BORSA DE TREBALL


CARITAS parroquial amb la seva missió d'ajudar als necessitats ha endegat una iniciativa de donar la mà al les persones que no tenen o han perdut la feina. 
Recollim curriculums i els  fem arribar a les empreses de la població. Alhora que incloem aquesta informació en la web per contribuir a una major a la difusió d'aquestes peticions de  treball.

        CONTACTE:  parroquiasantgenis@santgenis.org       Montse (686 079 113) o Xavier (637 727 876)

 

Persones en procés de reinserció professional:

OPERARI DE PRODUCCIÓ / MOSSO DE MAGATZEM

Experiència (+15 anys) amb maquinària de producció, cadenes de muntatge i treballs de magatzem. Disponibilitat per a altres tasques: consergeria, construcció, jardineria, ajudant de botiga o supermercat, etc. 38 anys

 

PINTOR / ALTRES TASQUES

Experiència (+20 anys) com a pintor de cases, naus, botigues, etc. Disposició per a treballar en magatzems, construcció, jardineria o ajudant de supermercat. 48 anys.

 

TREBALLADOR PER GERIÀTRIC / MANTENIMENT

Home  amb titulació per a l’atenció geriàtrica, amb experiència en residències de gent gran, amb capacitat per fer tasques geriàtriques més el manteniment de les instal·lacions i els equipaments. Magnifica disposició pel tracte humà. Referències.

 

DISSENYADORA GRÀFICA

Experiència en el recolzament promocional i de màrqueting de l’empresa. Pot efectuar tasques de promoció telefònica dels del Back o Front Office. Molt bona adaptabilitat a diferents entorns de treball, individual o en equip.  Referències.

 

COMERÇ I ATENCIÓ AL PÚBLIC

Experiència (+ 10 anys) en l’atenció al públic, la venda de moda en comerços i cobrament a caixa. Alta qualificació en el tracte humà, magnífica presència i disposició per al treball.

 

OFICIAL DE PRIMERA: CONSTRUCCIÓ

Experiència (25 anys) com a paleta oficial de primera. Disponibilitat immediata. Vehicle propi per desplaçaments.

 

ENGINYER QUÍMIC: TÈCNIC DE LABORATORI / EXP. COMERCIAL  

Ha treballat a l’estranger (Holanda, Aràbia Saudita) en tasques de laboratori, Control de Qualitat i desenvolupant tasques comercials amb clients per oferiment de productes plàstics. Anglès molt fluid. Incorporació immediata. Vehicle propi.

 

CAMBRERA DE RESTAURANT  / SERVEIS DE NETEJA

Experiència (+5 anys) com a cambrera i en tasques de neteges a domicili. Incorporació immediata. Vehicle propi per a desplaçaments.

 

OFICIAL DE PRIMERA: ENCOFRADOR I PALETA.

Experiència (+15 anys) en l’ofici d’encofrador i paleta. Ha treballat també com a mosso de magatzem (2 anys). Disponibilitat per a jardineria, supermercats. 41 anys.

  

LOGÍSTICA, COMPRES I MAGTZEMS 

Experiència (+15 anys) en l’àrea d’operacions. Economista. Disponibilitat per incorporació immediata. Alemany i anglès (llegit i escrit). 

TREBALLADORES DE LA LLAR

Experiència (+15 anys) en diverses tasques de la llar i cangurs per infants. 
 

RECEPCIONISTA I ATENCIÓ AL PÚBLIC 

Experiència (+ 20 anys) en tasques de recepció, atenció telefònica i atenció al púbic. Amb idiomes: català, castellà, anglès i italià.

       MUNTADOR DE PLADUR 
       Dilatada experiència en el camp de la construcció i les reformes com a muntador
       especialista de Pladur. 48 anys